Bedrijf

Al sinds haar oprichting in 1967 is Das Logistics N.V. een gerespecteerde speler tussen de expeditiekantoren en logistieke providers in Brussel. In onze snel veranderende wereld, hebben ook wij ons meer en completere diensten eigen gemaakt zodat we vandaag naast luchtvracht ook andere diensten kunnen aanbieden zoals daar zijn: baantransport, opslag, ordermanagement, pick&pack, express courrier met 24/7 ondersteuning, enz... Een sterk, stabiel en ervaren team coordineert en organiseert al uw logistieke behoeften. Met onze ligging naast de luchthaven van Zaventem, kunnen we U ook de betere verbindingen aanbieden met alle belangrijke industriële centra tot over de landsgrenzen heen.

We maken er een erezaak van om U, onze klant, meer dan correct te dienen en tevreden te houden. Ook ons management staat nog steeds volop in de zaak en waakt over de kwaliteit en de identiteit van ons bedrijf. Het is duidelijk dat onze klanten de zeer persoonlijke benadering om aan hun behoefte te voldoen zeer op prijs stellen. Met onze zeer flexibele ploeg garanderen wij U steeds de beste oplossing voor elk van uw uitdagingen.

Recent, in 2014, hebben we ons aangesloten bij de groep DKT (DeKeyser- Thornton) Dank zij hun uitgebreide maritime activiteiten, hebben we ons dienstenpakket nog kunnen aanvullen. Bovendien geeft deze samenwerking ons een betere globale footprint via het netwerk van de Naxco group.

 

we create a logistics solution, tailored to your needs.

Wereldwijd netwerk over 5 continenten